Να στείλετε μήνυμα
Νέα
Σπίτι > Νέα > Ειδήσεις επιχείρησης περίπου Βασική διαδικασία συναρμολόγησης μπαταρίας ισχύος
Εκδηλώσεις
Επικοινωνήστε μαζί μας
86-0731-84282664
Επαφή τώρα

Βασική διαδικασία συναρμολόγησης μπαταρίας ισχύος

2023-07-05

Πιό πρόσφατες ειδήσεις επιχείρησης περίπου Βασική διαδικασία συναρμολόγησης μπαταρίας ισχύος

Σαν σημαντικό συστατικό των ηλεκτρικών οχημάτων, οι μπαταρίες δύναμης έχουν τις πολύ υψηλές απαιτήσεις στη θερμοκρασία, την ασφάλεια και την απόδοση. Επομένως, η συνέλευση των μπαταριών δύναμης έχει γίνει επίσης η εστίαση της ηλεκτρικής συνέλευσης οχημάτων. 。

 

Βασική διαδικασία της συνέλευσης μπαταριών δύναμης:

 

Το σύστημα μπαταριών δύναμης είναι ένα πολυσύνθετο σύστημα, το οποίο αποτελείται από το σύστημα διαχείρισης μπαταριών BMS, τις πολλαπλάσιες ενότητες μπαταριών και τις κατοικίες. Μεταξύ τους, το πακέτο μπαταριών αποτελείται από τις πολλαπλάσιες ενότητες, και κάθε ενότητα αποτελείται από τα πολλαπλάσια κύτταρα μπαταριών που συνδέονται σωρηδόν και τον παράλληλο.

 

Η συνέλευση του πακέτου μπαταριών δύναμης πρόκειται κυρίως να τακτοποιήσει και να στερεώσει τις πολλαπλάσιες ενότητες και να ελέγξει το κιβώτιο συνδέσεων. Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας συνελεύσεων, πολλοί σταθμοί περιλαμβάνονται στις ασφαλείς συνδέσεις, και αυτές οι διαδικασίες συνελεύσεων συσχετίζονται άμεσα με την ασφάλεια του οχήματος και των κατόχων της.

 

Η βασική διαδικασία συνελεύσεων του πακέτου μπαταριών δύναμης είναι η ακόλουθη:

 

1.High και συνέλευση συνδετήρων χαμηλής τάσης:

 

Υπάρχουν πολλοί συνδετήρες υψηλής και χαμηλής τάσης στο πακέτο μπαταριών και το BMS. Τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα συνελεύσεων αυτών των διεπαφών περιλαμβάνουν:

> Τα μέρη ασφάλειας πρέπει να συλλέξουν τα στοιχεία ανατροφοδοτούν, και τα εργαλεία αισθητήρων πρέπει να χρησιμοποιηθούν

> Κατά σκλήρυνση, την είναι συνήθως ένα φορητό εργαλείο και ένα φορητό εργαλείο. Είναι καλύτερο να χρησιμοποιηθεί ένα εργαλείο όπλο-τύπων για το εύκολες πιάσιμο και τη σκλήρυνση

> Η σειρά ροπής δεν είναι ευρεία, έτσι είναι καλύτερο να επιλεχτεί ένα συμπαγές εργαλείο.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Βασική διαδικασία συναρμολόγησης μπαταρίας ισχύος  0

 

2.Installation του λουριού καλωδίωσης υψηλής τάσης

Υπάρχουν συνολικά θετικά και συνολικά αρνητικά υψηλής τάσεως λουριά καλωδίων στο πακέτο μπαταριών που πρέπει να συνδεθούν και να συγκεντρωθούν. Όταν η ενότητα χρεώνεται, η τάση που συνδέεται με αυτό το μέρος είναι τόσο υψηλή όσο οι εκατοντάδες των βολτ. Συνήθως το έδαφος του σταθμού εργασίας θα μονωθεί, ο οποίος είναι ένας υψηλής τάσεως σταθμός εργασίας προστασίας.

Επιπλέον, η επεξεργασία μόνωσης απαιτείται επίσης στη συνέλευση. Η επεξεργασία μόνωσης αυτού του μέρους του σταθμού εργασίας όχι μόνο έχει επιπτώσεις στην ασφάλεια της μπαταρίας, αλλά και έχει επιπτώσεις στην ασφάλεια του χειριστή.

 

3.Connection και εγκατάσταση της υψηλής τάσεως μπάρας τροφοδότησης

Η υψηλής τάσεως μπάρα τροφοδότησης χρησιμοποιείται για να συνδέσει τη διεξαγωγή μεταξύ των ενοτήτων. Το ρεύμα είναι μεγάλο και εντατικά χρησιμοποιημένο, και η συνέλευση είναι περίπλοκη. Σαν βασική δομή της διεξαγωγής μπαταριών, η ασφάλεια της συνέλευσης είναι επίσης πολύ σημαντική. Η αμέλεια της συνέλευσης μπορεί να προκαλέσει την μπαταρία στο βραχυκύκλωμα.

 

4.Module εγκατάσταση

Το πακέτο μπαταριών αποτελείται από τις πολλαπλάσιες ενότητες μπαταριών. Η συνέλευση των ενοτήτων μπαταριών απαιτεί τη μέτρια συμπίεση, και κάθε δομικό συστατικό έχει την ικανοποιητική δύναμη για να αποτρέψει την παραμόρφωση ή τη ζημία λόγω των εξωτερικών δυνάμεων μέσα στην μπαταρία.

Η ενότητα μπαταριών αποτελείται από τα πολλαπλάσια κύτταρα δύναμης που συνδέονται σωρηδόν και τον παράλληλο. Η συνέλευση της ενότητας μπαταριών πρέπει να καθορίσει την ενότητα μπαταριών στο κιβώτιο αργιλίου. Γενικά, τα μακριά μπουλόνια χρησιμοποιούνται για να περάσουν από την ενότητα και να το καθορίσουν στο καρύδι στο κατώτατο σημείο του κιβωτίου. Προκειμένου να σωθεί το διάστημα, μερικά πακέτα μπαταριών υιοθετούν τη μορφή ενοτήτων διπλός-στρώματος, και θα τοποθετεί τα υποστηρίγματα ενότητας για να καθορίσει την ανώτερη ενότητα.

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Βασική διαδικασία συναρμολόγησης μπαταρίας ισχύος  1

 

5.Cover εγκατάσταση

Προκειμένου να ικανοποιηθούν οι ανάγκες της ελαφριάς και βελτιωμένης αποδοτικότητας, τα πακέτα μπαταριών χρησιμοποιούν συνήθως τα περιβλήματα αργιλίου. Οι δωδεκάδες των μπουλονιών χρησιμοποιούνται για να συνδέσουν και να συγκεντρώσουν την ανώτερη κάλυψη και το χαμηλότερο κιβώτιο της περίπτωσης αργιλίου πακέτων μπαταριών. Ο αριθμός μπουλονιών είναι μεγάλος και η διανομή είναι κανονική, και η κατεύθυνση σκλήρυνσης είναι κάθετα προς τα κάτω. Κατά τη διάρκεια της συνέλευσης, πρέπει να σφιγχτούν διαδοχικά για να εξασφαλίσουν ότι η πίεση σκλήρυνσης της ανώτερης κάλυψης διανέμεται ομοιόμορφα.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Βασική διαδικασία συναρμολόγησης μπαταρίας ισχύος  2

 

Μας στείλετε την έρευνά σας άμεσα σε

Πολιτική Απορρήτου Καλή ποιότητα της Κίνας Πακέτο μπαταριών μηχανικών δίκυκλων Ε Προμηθευτής. Πνευματικά δικαιώματα © 2021-2024 ctsbattery.com . Διατηρούνται όλα τα πνευματικά δικαιώματα.