Να στείλετε μήνυμα
Νέα
Σπίτι > Νέα > Ειδήσεις επιχείρησης περίπου Πώς να χρησιμοποιήσει τις ηλεκτρικές μπαταρίες μοτοσικλετών ακίνδυνα;
Εκδηλώσεις
Επικοινωνήστε μαζί μας
86-0731-84282664
Επαφή τώρα

Πώς να χρησιμοποιήσει τις ηλεκτρικές μπαταρίες μοτοσικλετών ακίνδυνα;

2023-08-10

Πιό πρόσφατες ειδήσεις επιχείρησης περίπου Πώς να χρησιμοποιήσει τις ηλεκτρικές μπαταρίες μοτοσικλετών ακίνδυνα;

 

Όπως ξέρουμε, η θερμοκρασία φόρτισης της μπαταρίας λίθιου είναι 0℃~45℃, και η θερμοκρασία απαλλαγής της μπαταρίας λίθιου είναι -20℃~60℃. Οι μπαταρίες λίθιου δεν έχουν μια επίδραση μνήμης, μπορούν να χρησιμοποιηθούν με τη φόρτιση, αλλά πρέπει να σημειωθεί ότι οι μπαταρίες λίθιου δεν μπορούν να πέρα-απαλλαχθούν, η πέρα-απαλλαγή θα προκαλέσει μια πολύ μεγάλη απώλεια ικανότητας. Η ενιαία ασφαλής λειτουργώντας σειρά τάσης μπαταριών λίθιου NMC είναι 2,75 ~ 4.2V, η ενιαία ασφαλής λειτουργώντας σειρά τάσης μπαταριών LiFePO4 είναι 2,5 ~ 3.65V, χαμηλότερος ή υψηλότερος από αυτήν την σειρά τάσης του λίθιου τα ιόντα στην μπαταρία γίνονται ατυχήματα πολύ ασταθή, και ακόμη και αιτίας. Προκειμένου να εξασφαλιστεί ότι η μπαταρία είναι στην ασφαλή σειρά, έτσι χρειάζεστε έναν ειδικό φορτιστή, δεν αναμιγνύετε το lead-acid φορτιστή για τη φόρτισή της.

 

Όταν η μπαταρία λίθιου αφήνεται αχρησιμοποίητη για μια μακρά περίοδο του χρόνου, πρέπει να ανατεθεί και να εκφορτιστεί μιά φορά κάθε έξι μήνες για να αποκαταστήσει την αρχική απόδοσή του. Οι μπαταρίες λίθιου πρέπει να ελεγχθούν πριν τη χρήση για να δουν εάν καλύψουν τις απαιτήσεις του φορτίου, στην περίπτωση της μη κάλυψης των απαιτήσεων του φορτίου ή υψηλής τάσης (περισσότερο από 1C) θα προκαλέσει τη ζημία στην μπαταρία ή θα κοντύνει τη ζωή της μπαταρίας. Οι μπαταρίες λίθιου αποφεύγουν τη συχνή χρήση στα περιβάλλοντα υψηλής ή χαμηλής θερμοκρασίας. Κατά προτίμηση στη θερμοκρασία δωματίου, η θερμοκρασία θα έχει μια μεγάλη επιρροή στα χαρακτηριστικά της μπαταρίας λίθιου.

 

Πώς να χρησιμοποιήσει την μπαταρία λίθιου ακίνδυνα;
Οι χαμηλής τιμής μπαταρίες λίθιου στην αγορά συγκεντρώνονται συνήθως από τα αποσυναρμολογημένα και κάτω του μετρίου κύτταρα μπαταριών, ο κίνδυνος ασφάλειας είναι μεγάλος. Αυτά τα κάτω του μετρίου κύτταρα συνδυάζονται με κάτω του μετρίου BMS, το οποίο είναι ο κύριος λόγος για τα ζητήματα ασφάλειας των μπαταριών λίθιου.

 

Πώς να χρησιμοποιήσει την μπαταρία λίθιου σωστά;
1, η χρήση του φορτιστή μπαταριών λίθιου που αντιστοιχείται το πακέτο μπαταριών.
2, δεν χρησιμοποιούν το πακέτο μπαταριών λίθιου στην παράνομη τροποποίηση των υψηλής ισχύος ηλεκτρικών οχημάτων.
3, δεν αφήνουν τη μακροπρόθεσμη έκθεση μπαταριών λίθιου στις υψηλές θερμοκρασίες (≥ 65 ℃).
4, στο ηλεκτρικό αυτοκίνητο αμέσως μετά από να οδηγήσουν λόγω του υψηλής θερμοκρασίας του πακέτου μπαταριών, παρακαλώ το αφήνουν να δροσίσει κάτω φυσικά για περίπου μισή ώρα πρίν φορτίζουν το.
5, μπαταρία λίθιου μπορούν να χρησιμοποιηθούν μεταξύ SOC 20% ~ 90% για να επεκτείνουν πολύ τη ζωή του πακέτου μπαταριών λίθιου.
6, μπαταρία λίθιου στη χειμερινή θερμοκρασία είναι χαμηλότερα από η θερμοκρασία 15 ℃, η ηλεκτρική σειρά αυτοκινήτων έχει ένα συγκεκριμένο ποσό της διακένωσης είναι ένα κανονικό φαινόμενο. Όταν η θερμοκρασία επιστρέφει σε περίπου 25 ℃, η σειρά του ηλεκτρικού αυτοκινήτου πίσω σε κανονικό.

Μας στείλετε την έρευνά σας άμεσα σε

Πολιτική Απορρήτου Καλή ποιότητα της Κίνας Πακέτο μπαταριών της EV Προμηθευτής. Πνευματικά δικαιώματα © 2021-2024 ctsbattery.com . Διατηρούνται όλα τα πνευματικά δικαιώματα.