Να στείλετε μήνυμα
Νέα
Σπίτι > Νέα > Ειδήσεις επιχείρησης περίπου Σχέδιο μετατροπής λεωφορείων CTS στην Ινδονησία
Εκδηλώσεις
Επικοινωνήστε μαζί μας
86-0731-84282664
Επαφή τώρα

Σχέδιο μετατροπής λεωφορείων CTS στην Ινδονησία

2023-12-21

Πιό πρόσφατες ειδήσεις επιχείρησης περίπου Σχέδιο μετατροπής λεωφορείων CTS στην Ινδονησία

 

Τον Ιούλιο του 2023, η διευθύντρια πωλήσεων της CTS Rebecca και ο μηχανικός ηλεκτρικών μπαταριών Jon επισκέφθηκαν έναν πελάτη στην Ινδονησία και βοήθησαν τον πελάτη επί τόπου να αναλάβει και να δοκιμάσει το σύστημα μπαταρίας.Ο πελάτης είναι ένας διάσημος κατασκευαστής οχημάτων στην Ινδονησία..

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Σχέδιο μετατροπής λεωφορείων CTS στην Ινδονησία  0

 

Πρόσφατα, αυτός ο πελάτης μοιράστηκε μαζί μας ένα καλό νέο και εξέφρασε την εκτίμησή του και την ευγνωμοσύνη του για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της CTS.

"Η γαλήνη του μυαλού θα έρθει όταν έχετε έναν έμπορο με πλήρη υποστήριξη, όταν αγοράσετε ένα εξαρτήματα ή ένα όχημα, πλήρως πληρωμένο,Και μετά από λίγο χρειάζεσαι την υποστήριξη του αντιπροσώπου και ο αντιπρόσωπος εξακολουθεί να σε εξυπηρετεί καλά, να παρέχει τα εξαρτήματα που χρειάζεστε, να παρέχει συμβουλές που θέλετε, τότε θα είναι ο καλύτερος έμπορος σας.Πάντα ευχαριστώ την υποστήριξη της Ρεμπέκα και του Τζον στο CTS. "

 

Αυτό το Hino R260 intercity ήταν αρχικά ένα λεωφορείο που τροφοδοτείται από ντίζελ καύσιμο, με τη βοήθεια της μπαταρίας Hunan CTS, μετατράπηκε πλήρως σε ένα 100% καθαρό ηλεκτρικό λεωφορείο.Το σύνολο του συστήματος μπαταριών φωσφορικού λιθίου σιδήρου 320 kWh προμηθεύτηκε από την CTSΤο σύστημα μπαταρίας αποτελείται από 10 μονάδες που είναι διατεταγμένες σε μια διαμόρφωση 5S2P.με συνολική τάση 384V και χωρητικότητα 824AhΗ εν λόγω αρθρωτή σχεδίαση επιτρέπει μεγαλύτερη ευελιξία στην εγκατάσταση της μπαταρίας, καθιστώντας την κατάλληλη για τα περισσότερα λεωφορεία που διατίθενται στην αγορά.

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Σχέδιο μετατροπής λεωφορείων CTS στην Ινδονησία  1

   

Το έργο μετατροπής των λεωφορείων ολοκληρώθηκε με επιτυχία μετά από περισσότερους από 9 μήνες εγκατάστασης και θέσης σε λειτουργία, ακολουθούμενη από 450 χιλιόμετρα δοκιμών.

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Σχέδιο μετατροπής λεωφορείων CTS στην Ινδονησία  2

 

 

Η CTS είναι μια εταιρεία που παρέχει εξατομικευμένες τεχνολογικές υπηρεσίες για μπαταρίες λιθίου, με 12 χρόνια εμπειρίας έρευνας και ανάπτυξης.Οι προσαρμοσμένες μπαταρίες λιθίου μας εφαρμόζονται σε διάφορους τομείς όπως ηλεκτρικά φορτηγάΤο εργοστάσιο CTS έχει λάβει την πιστοποίηση IATF16949 για τα συστήματα διαχείρισης ποιότητας αυτοκινήτων,αποδεικνύοντας τα προσόντα και την εμπειρία μας στην κατασκευή αυτοκινητοβιομηχανικών προϊόντων.

 

Το CTS τροφοδοτεί την παγκόσμια κινητοποίηση.

 

Αν έχετε οποιοδήποτε ερώτημα για μπαταρίες, στείλτε μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο emily@ctsbattery.com, ευχαριστώ.

 

 

 

Μας στείλετε την έρευνά σας άμεσα σε

Πολιτική Απορρήτου Καλή ποιότητα της Κίνας Πακέτο μπαταριών μηχανικών δίκυκλων Ε Προμηθευτής. Πνευματικά δικαιώματα © 2021-2024 ctsbattery.com . Διατηρούνται όλα τα πνευματικά δικαιώματα.