Να στείλετε μήνυμα
Νέα
Σπίτι > Νέα > Ειδήσεις επιχείρησης περίπου Μπαταρία CTS στη διεθνή έκθεση βιομηχανίας καινοτομίας της Ρωσίας
Εκδηλώσεις
Επικοινωνήστε μαζί μας
86-0731-84282664
Επαφή τώρα

Μπαταρία CTS στη διεθνή έκθεση βιομηχανίας καινοτομίας της Ρωσίας

2023-07-12

Πιό πρόσφατες ειδήσεις επιχείρησης περίπου Μπαταρία CTS στη διεθνή έκθεση βιομηχανίας καινοτομίας της Ρωσίας

Στις 10-13 Ιουλίου 2023, η διεθνής υψηλών σημείων επαγγελματική έκθεσης «έκθεση βιομηχανίας καινοτομίας της Ρωσίας διεθνής» πραγματοποιήθηκε σε Yekaterinburg, Ρωσία. Σαν σημαντικές βιομηχανία, εμπόριο, και εξαγωγική πλατφόρμα για τη Ρωσία, πάνω από 1000 επιχειρήσεις από 35 χώρες σε όλο τον κόσμο συμμετείχαν φέτος. Στις 10 Ιουλίου, Mikhail Vladimirovich Mishuskin, πρωθυπουργός της Ρωσίας, επισκέφτηκε την περιοχή έκθεσης για την επιθεώρηση. Ο γενικός διευθυντής CTS μας, ως προμηθευτής μπαταριών λίθιου, κλήθηκε επίσης για να συμμετέχει σε αυτήν την έκθεση.

 

Ο πρωθυπουργός της Ρωσίας Mishuskin είπε ότι από το 2010 η διεθνής έκθεση βιομηχανίας καινοτομίας της Ρωσίας έχει πραγματοποιηθεί σε Yekaterinburg, ένα μεγάλο βιομηχανικό κέντρο στην περιοχή Ural. Η έκθεση έχει γίνει μια σημαντική πλατφόρμα για όλα τα κόμματα για να ανταλλάξει την εμπειρία και τις ιδέες και να εξερευνήσει την πορεία ανάπτυξης των βασικών βιομηχανιών.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Μπαταρία CTS στη διεθνή έκθεση βιομηχανίας καινοτομίας της Ρωσίας  0                                                 

                                Το Mishuskin, πρωθυπουργός της Ρωσίας, επισκέφτηκε την περιοχή έκθεσης

 

Λάβαμε πολλούς παλαιούς και νέους πελάτες σε αυτήν την έκθεση. Η Emily είπε ότι η Ρωσία είναι φιλική στο Κινεζικό λαό, και οι γλωσσικές οδηγίες στον αερολιμένα είναι στα ρωσικά, αγγλικά, και κινέζικα. Στη ρωσική βιομηχανική έκθεση, και είδαμε πολλές επιδείξεις του βαριού βιομηχανικού εξοπλισμού. Το επίπεδο βιομηχανικής ανάπτυξης της Ρωσίας είναι πέρα από τη φαντασία μας, η οποία είναι μια πολύ ελπιδοφόρος αγορά. Θα συνεχίσουμε να έχουμε τις υψηλές προσδοκίες για τη ρωσική αγορά.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Μπαταρία CTS στη διεθνή έκθεση βιομηχανίας καινοτομίας της Ρωσίας  1

                                                                                     Emily με τους πελάτες

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Μπαταρία CTS στη διεθνή έκθεση βιομηχανίας καινοτομίας της Ρωσίας  2

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Μπαταρία CTS στη διεθνή έκθεση βιομηχανίας καινοτομίας της Ρωσίας  3

 

Έχουμε κερδίσει πολύ από αυτήν την έκθεση, και υπάρχουν πολλοί πελάτες που ήρθαν στο θάλαμό μας να ερευνήσουν για τα προϊόντα μπαταριών. Υπάρχουν διάφοροι υψηλοί πελάτες πρόθεσης που λένε ότι θα τοποθετήσουν αμέσως τη διαταγή δειγμάτων για τη δοκιμή. Οι μπαταρίες λίθιου, ως πράσινη ενέργεια και νέα τάση, αντικαθιστούν αργά τη μηχανή καυσίμων και τις lead-acid μπαταρίες. Είδαμε σε πολλούς το βαρύ εξοπλισμό χρησιμοποιώντας τις μπαταρίες λίθιου στην έκθεση. Σαν επαγγελματικό κατασκευαστή μπαταριών λίθιου, CTS μπορεί να παρέχει τις επαγγελματικές μιας στάσης υπηρεσίες μπαταριών λίθιου για το βιομηχανικό εξοπλισμό όπως το ηλεκτρικό λεωφορείο, τα ηλεκτρικά φορτηγά, τα επιβατικά αυτοκίνητα, και ο γεωργικός εξοπλισμός κ.λπ….

 

 

Εάν έχει οποιαδήποτε έρευνα των μπαταριών λίθιου, παρακαλώ αισθανθείτε ελεύθερος να μας έρθει σε επαφή με ανά πάσα στιγμή.

 

 

Μας στείλετε την έρευνά σας άμεσα σε

Πολιτική Απορρήτου Καλή ποιότητα της Κίνας Πακέτο μπαταριών μηχανικών δίκυκλων Ε Προμηθευτής. Πνευματικά δικαιώματα © 2021-2024 ctsbattery.com . Διατηρούνται όλα τα πνευματικά δικαιώματα.