Να στείλετε μήνυμα
Νέα
Σπίτι > Νέα > Ειδήσεις επιχείρησης περίπου Η μπαταρία ισχύος αντιπροσωπεύει ένα σημαντικό μέρος της ανάπτυξης της αγοράς μπαταριών ιόντων λιθίου
Εκδηλώσεις
Επικοινωνήστε μαζί μας
86-0731-84282664
Επαφή τώρα

Η μπαταρία ισχύος αντιπροσωπεύει ένα σημαντικό μέρος της ανάπτυξης της αγοράς μπαταριών ιόντων λιθίου

2022-11-28

Πιό πρόσφατες ειδήσεις επιχείρησης περίπου Η μπαταρία ισχύος αντιπροσωπεύει ένα σημαντικό μέρος της ανάπτυξης της αγοράς μπαταριών ιόντων λιθίου

Η μπαταρία ισχύος αντιπροσωπεύει ένα σημαντικό μέρος της ανάπτυξης της αγοράς μπαταριών ιόντων λιθίου

 

Η μπαταρία ισχύος αντιπροσωπεύει μεγάλο ποσοστό στην εφαρμογή της μπαταρίας ιόντων λιθίου επί του παρόντος, με το μερίδιο αγοράς της στον τομέα των μπαταριών λιθίου να φτάνει το 56,10% μόνο το 2020.Η μπαταρία ισχύος χρησιμοποιείται ευρέως σε ηλεκτρικά οχήματα για διαφορετικά σενάρια, ηλεκτρικά σκάφη και πλοία, δίτροχα αυτοκίνητα όπως ηλεκτρικά ποδήλατα, σκούτερ και ηλεκτρικά εργαλεία κ.λπ. Μεταξύ αυτών, ο τομέας EV είναι ο ταχύτερα αναπτυσσόμενος και είναι ο μεγαλύτερος στην κλίμακα του, σχετικά με τις κατάντη εφαρμογές μπαταριών ισχύος.Η μπαταρία ισχύος θεωρείται το βασικό συστατικό για την προώθηση της ανάπτυξης της βιομηχανίας νέων ενεργειακών οχημάτων.

 

Τα τελευταία χρόνια, χώρες της Ευρώπης, της Βόρειας Αμερικής, της Ανατολικής Ασίας και άλλων περιοχών καταβάλλουν προσπάθειες για την ανάπτυξη καθαρής ενέργειας προσαρμόζοντας το ενεργειακό τους μείγμα για να επιτύχουν τον στόχο των κορυφαίων εκπομπών άνθρακα και της ουδετερότητας άνθρακα.

Εν τω μεταξύ, σημειώθηκε συνεχής πρόοδος στην τεχνολογία και τις υποδομές που σχετίζονται με τα EV.Η βιομηχανία νέων ενεργειακών οχημάτων αναπτύσσεται ραγδαία.

 

Σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία που παρέχει η EV Sale, ο παγκόσμιος όγκος πωλήσεων νέων ενεργειακών οχημάτων το 2020 ήταν 3,24 εκατομμύρια, 43,36% περισσότερο από αυτόν του περασμένου έτους.Το 2021, ο όγκος πωλήσεων νέων ενεργειακών οχημάτων παγκοσμίως αυξήθηκε ραγδαία, φθάνοντας τα 6,75 εκατομμύρια, 108% περισσότερο από αυτόν του περασμένου έτους.Ο αριθμός αυτός συνεχίζει να εκτοξεύεται το 2022. Τα τελευταία χρόνια, υπό την πολιτική της σθεναρής προώθησης της «ουδετερότητας άνθρακα» και της «ηλεκτροδότησης, ευφυΐας και διασύνδεσης» της αυτοκινητοβιομηχανίας, οι μεγάλες οικονομίες στον κόσμο αύξησαν το μερίδιο αγοράς των νέων ενεργειακών οχημάτων.Αναμένεται ότι η παγκόσμια αγορά νέων ενεργειακών οχημάτων θα αναπτύσσεται συνεχώς και σημαντικά τα επόμενα χρόνια.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Η μπαταρία ισχύος αντιπροσωπεύει ένα σημαντικό μέρος της ανάπτυξης της αγοράς μπαταριών ιόντων λιθίου  0

 

Η Κίνα μπορεί να υπερηφανεύεται για μια από τις μεγαλύτερες αγορές οχημάτων νέας ενέργειας στον κόσμο.Προωθούμενη από τις πολιτικές και τη δύναμη της αγοράς, αυτή η αγορά γνωρίζει ταχεία ανάπτυξη τα τελευταία χρόνια.Σύμφωνα με τα στοιχεία της Ένωσης Κατασκευαστών Αυτοκινήτων της Κίνας, οι ετήσιες πωλήσεις νέων ενεργειακών οχημάτων αυξήθηκαν ραγδαία από 18000 το 2013 σε 1,206 εκατομμύρια το 2019, με σύνθετο ετήσιο ρυθμό αύξησης 101,53%, από τότε που τέθηκαν σε ισχύ οι κεντρικές και τοπικές προτιμησιακές πολιτικές το 2013. Το 2020 ο όγκος πωλήσεων νέων ενεργειακών οχημάτων είναι 1,367 εκατ.Ενόψει του COVID-19, ο όγκος πωλήσεων νέων ενεργειακών οχημάτων αυξάνεται κατά 10,9% σε σχέση με το προηγούμενο έτος.

Το 2021, ο συνολικός όγκος παραγωγής και πωλήσεων νέων ενεργειακών οχημάτων είναι 3,545 εκατ. και 3,521 εκατ. αντίστοιχα, με υψηλό ρεκόρ αύξησης 159,5% και 157,5% σε σχέση με το προηγούμενο έτος.Και το μερίδιο αγοράς θα ανέλθει επίσης στο 13,4%.Το πρώτο εξάμηνο του 2022, τα νέα ενεργειακά οχήματα θα συνεχίσουν να διατηρούν υψηλή τάση ανάπτυξης.Η παραγωγή και οι πωλήσεις νέων ενεργειακών οχημάτων θα είναι 2,661 εκατ. και 2,6 εκατ. αντίστοιχα, με ετήσια αύξηση 118,2% και 115,0%.

Τα τελευταία χρόνια, με τη σταδιακή πτώση της πολιτικής επιδοτήσεων προς την κατάργησή της, η εμπορευματοποίηση νέων ενεργειακών οχημάτων έχει κάνει ένα σταθερό βήμα προόδου.Όλο και περισσότερες επιχειρήσεις νέων ενεργειακών οχημάτων, χωρίς να βασίζονται σε οικονομικές επιδοτήσεις, έχουν επιτύχει σημαντική αύξηση στις πωλήσεις βελτιώνοντας την απόδοση των προϊόντων και το τεχνικό επίπεδο.Η αγορά νέων ενεργειακών οχημάτων έχει μετατοπιστεί σταδιακά από την πολιτική στην αγορά.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Η μπαταρία ισχύος αντιπροσωπεύει ένα σημαντικό μέρος της ανάπτυξης της αγοράς μπαταριών ιόντων λιθίου  1

Η ταχεία ανάπτυξη νέων ενεργειακών οχημάτων έχει οδηγήσει σε έντονη ζήτηση για μπαταρίες ισχύος.Σύμφωνα με τα στοιχεία της GGII, έναντι του COVID-19 το 2020, ο όγκος πωλήσεων της μπαταρίας ισχύος στην Κίνα ήταν 80,0 GWh, διατηρώντας ετήσια αύξηση 12,67%.Το 2021, οι αποστολές μπαταριών ισχύος στην Κίνα θα είναι περίπου 226,0 GWh, λόγω της ταχείας ανάπτυξης της αγοράς νέων ενεργειακών οχημάτων, με ετήσια αύξηση 182,5%.Το πρώτο εξάμηνο του 2022, ο όγκος πωλήσεων μπαταριών ισχύος στην Κίνα ξεπέρασε τις 200 GWh, με ετήσιο ρυθμό αύξησης άνω του 150%.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Η μπαταρία ισχύος αντιπροσωπεύει ένα σημαντικό μέρος της ανάπτυξης της αγοράς μπαταριών ιόντων λιθίου  2

Με την εφαρμογή μακροπρόθεσμων πολιτικών όπως το νέο πιστωτικό σύστημα ενεργειακών οχημάτων, η τεχνολογία της βιομηχανίας νέων ενεργειακών οχημάτων βελτιώνεται συνεχώς και η υποστηρικτική υποδομή βελτιώνεται επίσης όλο και περισσότερο.Περισσότερα νέα ενεργειακά οχήματα και μάρκες που ανταποκρίνονται στη ζήτηση της αγοράς θα κυκλοφορήσουν διαδοχικά.Η ζήτηση της αγοράς μπαταριών ισχύος της Κίνας θα διατηρήσει επίσης μια τάση ταχείας ανάπτυξης, ενώ παράλληλα θα οδηγήσει σε περαιτέρω ανάπτυξη της αγοράς ανόδου υλικού ανόδου.

Μας στείλετε την έρευνά σας άμεσα σε

Πολιτική Απορρήτου Καλή ποιότητα της Κίνας Πακέτο μπαταριών μηχανικών δίκυκλων Ε Προμηθευτής. Πνευματικά δικαιώματα © 2021-2024 ctsbattery.com . Διατηρούνται όλα τα πνευματικά δικαιώματα.