Να στείλετε μήνυμα
Νέα
Σπίτι > Νέα > Ειδήσεις επιχείρησης περίπου Πώς να φορτίσει τις μπαταρίες φωσφορικού άλατος σιδήρου λίθιου; Ο σωστός τρόπος να χρησιμοποιηθούν οι μπαταρίες φωσφορικού άλατος σιδήρου λίθιου
Εκδηλώσεις
Επικοινωνήστε μαζί μας
86-0731-84282664
Επαφή τώρα

Πώς να φορτίσει τις μπαταρίες φωσφορικού άλατος σιδήρου λίθιου; Ο σωστός τρόπος να χρησιμοποιηθούν οι μπαταρίες φωσφορικού άλατος σιδήρου λίθιου

2022-12-30

Πιό πρόσφατες ειδήσεις επιχείρησης περίπου Πώς να φορτίσει τις μπαταρίες φωσφορικού άλατος σιδήρου λίθιου;  Ο σωστός τρόπος να χρησιμοποιηθούν οι μπαταρίες φωσφορικού άλατος σιδήρου λίθιου

Πώς να φορτίσει τις μπαταρίες φωσφορικού άλατος σιδήρου λίθιου;

Ο σωστός τρόπος να χρησιμοποιηθούν οι μπαταρίες φωσφορικού άλατος σιδήρου λίθιου

 

Το πλήρες όνομα των μπαταριών Lifepo4 είναι attery φωσφορικού άλατος σιδήρου λίθιου. Επειδή η απόδοσή της είναι ιδιαίτερα κατάλληλη για την εφαρμογή δύναμης, η λέξη «δύναμη» προστίθεται στο όνομα, δηλαδή μπαταρία δύναμης φωσφορικού άλατος σιδήρου λίθιου.

 

Αυτή τη στιγμή, η επικρατούσα αγορά των μπαταριών φωσφορικού άλατος σιδήρου λίθιου χρησιμοποιώ στην ηλεκτρική αγορά λεωφορείων και την ηλεκτρική αγορά επιβατικών αυτοκινήτων, αντίστοιχα. Τα σχετικά ζητήματα σχετικά με τη χρέωση του φωσφορικού άλατος σιδήρου λίθιου έχουν διευρυνθεί επίσης.

 

Παραδείγματος χάριν, μπορεί μπαταρίες φωσφορικού άλατος σιδήρου λίθιου να φορτιστεί κάθε μέρα, είναι η μπαταρία φωσφορικού άλατος σιδήρου λίθιου φορτίζοντας ανά πάσα στιγμή και ούτω καθεξής.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Πώς να φορτίσει τις μπαταρίες φωσφορικού άλατος σιδήρου λίθιου;  Ο σωστός τρόπος να χρησιμοποιηθούν οι μπαταρίες φωσφορικού άλατος σιδήρου λίθιου  0

 

Έτσι, ρίξτε μια ματιά στη σωστή μέθοδο φόρτισης μπαταριών φωσφορικού άλατος σιδήρου λίθιου σήμερα.

 

Συνδυασμένη με την αρχή εργασίας του πακέτου μπαταριών λίθιου, η μέθοδος σωστής χρήσης περιλαμβάνει κυρίως τρεις πτυχές: χρέωση, απαλλαγή, και συντήρηση.

 

1. Η σωστή μέθοδος φόρτισης πακέτων μπαταριών λίθιου

 

Κατ' αρχάς, η αρχή της ρηχής χρέωσης και ρηχή απαλλαγή

 

Αφετέρου, η πλήρης χρέωση μπορεί να αποτρέψει την υπερφόρτωση. Για τις λίθιο-ιονικές την μπαταρίες στη βιομηχανική βιομηχανία, η φόρτιση είναι σχετικά αργή κατά χρησιμοποίηση των μπαταριών στο παρελθόν. Μπορεί να πάρει 8-12 ώρες για μια ενιαία δαπάνη, ενώ τα πακέτα μπαταριών λίθιου μπορούν να επιτύχουν γρήγορα να φορτίσουν. Μια μπαταρία λίθιου με την ίδια ικανότητα όπως η μπαταρία αποθήκευσης διαρκεί μόνο περίπου 4 ώρες για να φορτίσει πλήρως σε έναν χρόνο, δίνει έτσι την προσοχή κατά τη φόρτιση, και δεν φορτίζει το πακέτο μπαταριών λίθιου σύμφωνα με το χρόνο φόρτισης της μπαταρίας αποθήκευσης.

 

Στο τέλος, είναι καλύτερο να μην χρησιμοποιηθούν δύο πράγματα αμέσως.

Του λαϊκού (μη κληρικού) οι όροι, δεν αφήνουν την μπαταρία λίθιου να λειτουργήσει φορτίζοντας. Ο κύριος λόγος γιατί αυτό δεν μπορεί να γίνει είναι επίσης πολύ απλός. Αυτή η προσέγγιση θα μειώσει τη ζωή υπηρεσιών του πακέτου μπαταριών λίθιου.

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Πώς να φορτίσει τις μπαταρίες φωσφορικού άλατος σιδήρου λίθιου;  Ο σωστός τρόπος να χρησιμοποιηθούν οι μπαταρίες φωσφορικού άλατος σιδήρου λίθιου  1

 

 

Η ανάρμοστη χρήση θα οδηγήσει στη μείωση μπαταριών, η οποία έχει επιπτώσεις στη διάρκεια ζωής μπαταρίας. Τα ακόλουθα σημεία πρέπει να δοθούν την προσοχή σε:

 

1. Μακροπρόθεσμος χώρος στάθμευσης στη χαμηλή θερμοκρασία.

Οι νέες μπαταρίες ενεργειακών οχημάτων αυτήν την περίοδο στην αγορά διαιρούνται κυρίως σε δύο τύπους: οι τριαδικοί μπαταρίες λίθιου και ο σίδηρος λίθιου φωσφοριούν τις μπαταρίες. φαινόμενο μείωσης.

 

2. Συχνά δαπάνη με τη χαμηλή μπαταρία.

Δεδομένου ότι οι λίθιο-ιονικές μπαταρίες δεν έχουν μια επίδραση μνήμης μπαταριών, τα ηλεκτρικά οχήματα είναι όπως τα smartphones μας, που μπορούν να φορτιστούν καθώς χρησιμοποιούνται, και προσπαθούν να μην τρέξουν από τη δύναμη στη φόρτιση.

 

 

3. Βήμα στον επιταχυντή βαριά και το φρένο σε επείγουσα περίπτωση.

Επειδή τα ηλεκτρικά οχήματα έχουν ένα χαρακτηριστικό, δηλ., η άριστη απόδοση επιτάχυνσης, μερικοί ιδιοκτήτες αυτοκινήτων συμπαθεί στο βήμα στον επιταχυντή βαριά, ο οποίος οδηγεί στο φρενάρισμα έκτακτης ανάγκης.

Αλλά πρέπει να είναι σαφές ότι το μεγάλο ρεύμα θα αυξήσει την εσωτερική αντίσταση της μπαταρίας αισθητά, και η συχνή οδήγηση μπορεί κατά αυτόν τον τρόπο ακόμη και να βλάψει την μπαταρία.

Μας στείλετε την έρευνά σας άμεσα σε

Πολιτική Απορρήτου Καλή ποιότητα της Κίνας Πακέτο μπαταριών μηχανικών δίκυκλων Ε Προμηθευτής. Πνευματικά δικαιώματα © 2021-2024 ctsbattery.com . Διατηρούνται όλα τα πνευματικά δικαιώματα.