Να στείλετε μήνυμα
Νέα
Σπίτι > Νέα > Ειδήσεις επιχείρησης περίπου Ηλιακή μπαταρία CTS48100 Lifepo4
Εκδηλώσεις
Επικοινωνήστε μαζί μας
86-0731-84282664
Επαφή τώρα

Ηλιακή μπαταρία CTS48100 Lifepo4

2021-07-16

Πιό πρόσφατες ειδήσεις επιχείρησης περίπου Ηλιακή μπαταρία CTS48100 Lifepo4

Η μπαταρία φωσφορικού άλατος σιδήρου λίθιου CTS 48V 100Ah είναι τέλεια για πολλές ηλιακές τροφοδοτημένες εφαρμογές, συμπεριλαμβανομένου συστήματος εγχώριας του ηλιακού αποθήκευσης, του συστήματος από-πλέγματος και των συστημάτων παρακολούθησης. Έχει την ασφαλέστερη τεχνολογία μπαταριών LFP και το ενσωματωμένο σύστημα διαχείρισης μπαταριών (BMS). , η ικανότητα μπορεί να είναι εκτάσιμη με τη διαστημική αποταμίευση, τα hotselling προϊόντα 48V μας της BESS, έχουμε εξαγάγει αυτά τα συστήματα μπαταριών σε πολλές χώρες.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Ηλιακή μπαταρία CTS48100 Lifepo4  0τα τελευταία νέα της εταιρείας για Ηλιακή μπαταρία CTS48100 Lifepo4  0
 

Τώρα η μπαταρία λίθιου είναι μια νέα τάση για να αντικαταστήσει την όξινη μπαταρία μολύβδου για την ηλιακή αποθήκευση, έχει πολλά πλεονεκτήματα από την όξινη μπαταρία μολύβδου:

Φως στο βάρος Βαρύς στη δύναμη

οι μπαταρίες λίθιου ζυγίζουν χαρακτηριστικά το ένα τρίτο λιγότερο και παρέχουν μέχρι 50% περισσότερη ενέργεια από παραδοσιακό AGM, ή τις lead-acid μπαταρίες ΠΗΚΤΩΜΆΤΩΝ, και προβλέπουν περισσότερη εξουσία.

 

ΜΑΚΡΥΤΕΡΗ ΖΩΗ CYCELS:

Lifepo4 οι μπαταρίες λίθιου παρέχουν τη μέχρι 6 φορές μακρύτερη ζωή από τις lead-acid μπαταρίες, και παρέχουν ακόμα 80% της εκτιμημένης ικανότητας μετά από 3000 κύκλους. Ξοδεψτε περισσότερο χρόνο που τροφοδοτούν τις αιτήσεις σας και το λιγότερο χρόνο που αντικαθιστά τις μπαταρίες σας.

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΩΡΕΣ ΤΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ:

LIfepo4 οι μπαταρίες λίθιου παρέχουν 100% της εκτιμημένης ικανότητάς τους, ανεξάρτητα από το ποσοστό απαλλαγής. Οι Lead-acid μπαταρίες παρέχουν χαρακτηριστικά στη λιγότερη χρησιμοποιήσιμη ενέργεια τα υψηλότερα ποσοστά απαλλαγής. Περιορίζονται συνήθως σε 50% της εκτιμημένης ικανότητας να αποτραπεί η μειωμένη ζωή.

 

Επωφεληθείτε την απόδοση

Ενώ οι λίθιο-ιονικές μπαταρίες μπορούν να κοστίσουν πιό ευθύς, η μακροπρόθεσμη αποταμίευση είναι τεράστια. Οι μπαταρίες λίθιου παραδίδουν τη μεγαλύτερη απόδοση και τη μακρύτερη ζωή από τις lead-acid μπαταρίες. Αυτό σημαίνει τη λιγότερα αντικατάσταση και κόστη εργασίας, και το λιγότερο χρόνο διακοπής.

 

Όταν τροφοδοτείτε το σπίτι ή την επιχείρησή σας, χρειάζεστε την ενέργεια ότι μπορείτε να εξαρτηθείτε από επί εικοσιτετραώρου βάσεως, κανένα θέμα εάν είστε στη θέση on ή στη θέση off το πλέγμα. CTS48V100 προσφέρει μια λύση ασφαλούς, καθαρής και ενέργειας υψηλής δύναμης για όλους τους τύπους συστημάτων ηλιακής ενέργειας.

Μας στείλετε την έρευνά σας άμεσα σε

Πολιτική Απορρήτου Καλή ποιότητα της Κίνας Πακέτο μπαταριών μηχανικών δίκυκλων Ε Προμηθευτής. Πνευματικά δικαιώματα © 2021-2024 ctsbattery.com . Διατηρούνται όλα τα πνευματικά δικαιώματα.