Να στείλετε μήνυμα
Νέα
Σπίτι > Νέα > Ειδήσεις επιχείρησης περίπου Τάξεις όγκου εγκατάστασης μπαταριών δύναμης της Κίνας πρώτα συνολικά
Εκδηλώσεις
Επικοινωνήστε μαζί μας
86-0731-84282664
Επαφή τώρα

Τάξεις όγκου εγκατάστασης μπαταριών δύναμης της Κίνας πρώτα συνολικά

2023-05-17

Πιό πρόσφατες ειδήσεις επιχείρησης περίπου Τάξεις όγκου εγκατάστασης μπαταριών δύναμης της Κίνας πρώτα συνολικά

Σύμφωνα με τα στοιχεία που δημοσιεύθηκαν από τη νοτιοκορεατική έρευνα SNE πρόσφατα, το πρώτο τρίμηνο του 2023, CATL (300750) που ταξινομήθηκε πρώτα με ένα σφαιρικό μερίδιο αγοράς 35% για τις μπαταρίες δύναμης, BYD (002594) ταξινόμησε το δευτερόλεπτο με ένα σφαιρικό μερίδιο αγοράς 16,2%, και οι κινεζικοί κατασκευαστές μπαταριών είχαν ένα σφαιρικό μερίδιο αγοράς άνω των 50% για τις μπαταρίες δύναμης.

Οι εμπειρογνώμονες βιομηχανίας λένε ότι τις νέες πωλήσεις ενεργειακών οχημάτων που φτάνουν έξω στο πρώτο τρίμηνο, αλλά για το δεύτερο τρίμηνο, με την πτώση στις τιμές πρώτης ύλης και μια αναπήδηση σε ζήτηση, μπαταρίες δύναμης αναμένονται για να εισαγάγουν τη μέγιστη εποχή.

 

Το μερίδιο αγοράς συνεχίζει

 

 

Σύμφωνα με τα ερευνητικά στοιχεία SNE, στο πρώτο τρίμηνο φέτος, ο συνολικός αριθμός των πρόσφατα καταχωρημένων ηλεκτρικών εγκαταστάσεων μπαταριών οχημάτων αυξήθηκε παγκοσμίως κατά 38,6% ετήσια, σε 133 GWh. Σύμφωνα με τα στοιχεία που δημοσιεύθηκαν από την αυτοκινητική ένωση της Κίνας, από τον Ιανουάριο μέχρι το Μάρτιο, η συσσωρευτική εγκατεστημένη ικανότητα των μπαταριών δύναμης στην Κίνα ήταν 65,9 GWh, μια ετήσια αύξηση 28,4%.

 

Στο πρώτο τρίμηνο, CATL ταξινόμησε πρώτα στον όγκο εγκαταστάσεων μπαταριών παγκόσμιας δύναμης με ένα σφαιρικό μερίδιο αγοράς 35% BYD ταξινομεί το δεύτερο με ένα σφαιρικό μερίδιο αγοράς 16,2%. Το στοιχείο δείχνει ότι το πρώτο τρίμηνο φέτος, στη φόρτωση ο όγκος CATL και BYD αυξήθηκαν κατά 35,9% και 115,5% ετήσια, αντίστοιχα, επίτευξη 46.6GWh και 21.5GWh.

 

Τα τελευταία χρόνια, το σφαιρικό μερίδιο αγοράς των κινεζικών επιχειρήσεων μπαταριών δύναμης έχει αυξηθεί συνεχώς, ενώ ως καθιερωμένο κατασκευαστή μπαταριών, το σφαιρικό μερίδιο αγοράς του νοτιοκορεατικού LG, του SK, και της Samsung SDI γιγάντων μπαταριών δύναμης έχει παρουσιάσει γενική προς τα κάτω τάση.

Το 2022, η νέα ενέργεια LG, το SK, και η Samsung SDI αποτέλεσαν από κοινού 23,7% της παγκόσμιας ηλεκτρικής αγοράς μπαταριών οχημάτων, μια μείωση 6,5 ποσοστιαίων μονάδων έναντι του 2021. Αφ' ετέρου, ως μεγαλύτερο κατασκευαστή μπαταριών δύναμης στην Κίνα, CATL επέτυχε ένα σφαιρικό μερίδιο αγοράς 37% το 2022, μια αύξηση 4 ποσοστιαίων μονάδων από 33% το 2021. Μαζί με έξι άλλους τοπ δέκα κινεζικούς κατασκευαστές μπαταριών δύναμης, το σφαιρικό μερίδιο αγοράς του έφθασε σε 60,4%, μια σημαντική αύξηση από 48,2% το 2021.

 

Ερευνητική έκθεση τίτλων CITIC που επισημαίνει που αναμένοντας με ενδιαφέρον το 2023, κατασκευαστές μπαταριών παραμείνετε αισιόδοξος για την αύξηση περιθωρίου εισοδήματος και κέρδους, και είναι αισιόδοξος για την αύξηση της αγοράς μπαταριών παγκόσμιας δύναμης και τη κινητήρια δύναμη των φορολογικών επιχορηγήσεων στα περιθώρια κέρδους. Η πρόσφατα γίνοντη διάσκεψη συμμαχίας καινοτομίας βιομηχανίας μπαταριών δύναμης της Κίνας αυτοκίνητη ανέφερε ότι ως το 2023, η απαίτηση για την εγκατάσταση μπαταριών δύναμης στην Κίνα θα φθάσει σε 409.9GWh, μια ετήσια αύξηση 39,3%.

 

Η έρευνα SNE προβλέπει ότι ως το 2035, οι σφαιρικές πωλήσεις των ηλεκτρικών οχημάτων θα είναι περίπου 80 εκατομμύριο μονάδες, με ένα ποσοστό διείσδυσης που αναμένεται στην προσιτότητα γύρω από 90%. Η ζήτηση για τις ηλεκτρικές δευτεροβάθμιες μπαταρίες οχημάτων θα αυξηθεί επίσης από 687GWh το 2023 σε 5.3TWh το 2035.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Τάξεις όγκου εγκατάστασης μπαταριών δύναμης της Κίνας πρώτα συνολικά  0

 

Ισχυρή ζήτηση στην αγορά

 

Με τη γρήγορη ανάπτυξη της νέας βιομηχανίας ενεργειακών οχημάτων της Κίνας, το ποσοστό διείσδυσης αγοράς έχει αυξηθεί, το οποίο έχει φέρει την ισχυρή απαίτηση στις επιχειρήσεις μπαταριών δύναμης. CTS μας που καθιερώνεται το 2011, το οποίο είναι ένας κατασκευαστής που ειδικεύεται στην Ε&Α, την παραγωγή, τις πωλήσεις και την υπηρεσία των πακέτων μπαταριών δύναμης, που εστιάζει στα μιας στάσης προσαρμοσμένα προϊόντα μπαταριών λίθιου, όπως οι ηλεκτρικές μπαταρίες οχημάτων, οι ηλεκτρικές μπαταρίες μοτοσικλετών, το πακέτο μπαταριών cOem κ.λπ….

 

Με την ομάδα Ε&Α είκοσι-ανθρώπων που έχει την πλούσια εμπειρία, CTS εστιάζει στην προσαρμογή μπαταριών δύναμης για τις αγορές μεσών και υψηλών σημείων με την επιλογή των πρώτων κυττάρων λίθιου βαθμού με την υψηλής ενέργειας πυκνότητα και τη συγκέντρωση των κυττάρων στα πακέτα με τις διαφορετικά μορφές και τα μεγέθη. Όλες οι μπαταρίες παράγονται με την ακολουθία των εξεταστικών προτύπων ασφάλειας.

Ακολουθήσαμε πάντα ότι ο αυστηρός ποιοτικός έλεγχος εξασφαλίζει την υψηλότερη ποιότητα των προϊόντων. Με την έννοια «των πελατών ο πρώτος, ποιότητα η ζωή», ακολουθούμε αυστηρά το ISO 9001 και το σύστημα διαχείρισης TS16949 μέσω της παραγωγής κάθε λεπτομέρειας, κάθε μπαταρία πρέπει να εξεταστεί αυστηρά πριν από την παράδοσή του.

 

Εάν έχετε οποιαδήποτε έρευνα των μπαταριών δύναμης, αισθανθείτε ελεύθερος να μας έρθει σε επαφή με, να σας ευχαριστήσουμε

Μας στείλετε την έρευνά σας άμεσα σε

Πολιτική Απορρήτου Καλή ποιότητα της Κίνας Πακέτο μπαταριών μηχανικών δίκυκλων Ε Προμηθευτής. Πνευματικά δικαιώματα © 2021-2024 ctsbattery.com . Διατηρούνται όλα τα πνευματικά δικαιώματα.