Να στείλετε μήνυμα
Νέα
Σπίτι > Νέα > Ειδήσεις επιχείρησης περίπου Εφαρμογή του υγρού συστήματος ψύξης στο σύστημα μπαταριών δύναμης
Εκδηλώσεις
Επικοινωνήστε μαζί μας
86-0731-84282664
Επαφή τώρα

Εφαρμογή του υγρού συστήματος ψύξης στο σύστημα μπαταριών δύναμης

2023-05-10

Πιό πρόσφατες ειδήσεις επιχείρησης περίπου Εφαρμογή του υγρού συστήματος ψύξης στο σύστημα μπαταριών δύναμης

 

 

Με την απαίτηση IP67 για τα επιβατικά αυτοκίνητα που γίνονται μια ανάγκη, τα υγρά συστήματα ψύξης έχουν χρησιμοποιηθεί ευρέως στις μπαταρίες δύναμης.

 

Ο καθορισμός του υγρού δρόσισε το πιάτο: Σε ένα σύστημα μπαταριών δύναμης, η υπερβολική θερμότητα παράγεται από τη λειτουργία της μπαταρίας. Η θερμότητα μεταφέρεται μέσω της επαφής μεταξύ της μπαταρίας ή της ενότητας και της επιφάνειας της συσκευής αργιλίου τύπων πιάτων, και μεταφέρεται τελικά από το δροσίζοντας υγρό που περνά μέσω του εσωτερικού καναλιού ροής της συσκευής.

 

Γενικές απαιτήσεις για τα υγρά δροσίζοντας πιάτα

 

Υψηλή δύναμη διασκεδασμού θερμότητας, ικανή στην έγκαιρη υπερβολική θερμότητα εξαγωγής που παράγεται κατά τη διάρκεια της λειτουργίας της μπαταρίας δύναμης, που αποφεύγει την υπερβολική άνοδο θερμοκρασίας

 

Η υψηλή αξιοπιστία, που λειτουργεί στα περιβάλλοντα οδικών οχημάτων, δόνηση, αντίκτυπος, εναλλασσόμενα περιβάλλοντα υψηλής και χαμηλής θερμοκρασίας, είναι σχετικά σκληρές συνθήκες εργασίας για τα περισσότερα προϊόντα. Εντούτοις, η τάση των μπαταριών ισχύος είναι συχνά αρκετά βολτ, και η διαρροή ψυκτικού μέσου είναι ένα σοβαρό πρόβλημα. Ακόμα κι αν χρησιμοποιείτε ένα ψυκτικό μέσο με την καλή εκτέλεση μόνωσης, η απόδοση μόνωσης θα μειωθεί αμέσως κατά την αντιμετώπιση των εξωτερικών ακαθαρσιών. Επομένως, η αξιοπιστία της σφράγισης πιάτων ψύξης είναι πολύ σημαντική

 

Το ακριβές σχέδιο διασκεδασμού θερμότητας αποφεύγει την υπερβολική διαφορά θερμοκρασίας μέσα στο σύστημα, το οποίο οφείλεται στις απαιτήσεις απόδοσης των μπαταριών λίθιου οι ίδιοι. Η απόδοση και η γήρανση των μπαταριών είναι στενά συνδεδεμένες στη θερμοκρασία εργασίας

 

Οι ακριβείς απαιτήσεις για το βάρος του δροσίζοντας πιάτου, το οποίο προέρχεται από την αναζήτηση της ενεργειακής πυκνότητας στο σύστημα μπαταριών δύναμης. Τα συστήματα ψύξης που χαμηλώνουν σοβαρά την ενεργειακή πυκνότητα του συστήματος είναι απλά απαράδεκτα και στους πελάτες και στους σχεδιαστές.

 

 

Τι είδους υγρή χρήση πιάτων CTS ψύξης;  παρακαλώ ελέγξτε κάτω από τις εικόνες, βάζουμε κανονικά το δροσίζοντας πιάτο στο κατώτατο σημείο του πακέτου μπαταριών, μπορεί να ρυθμίσει τη θερμοκρασία μπαταριών για να το διατηρήσει μέσα στη σειρά θερμοκρασίας κατάλληλη για τη λειτουργία μπαταριών Μειώστε τη διαφορά μεταξύ των υψηλότερων και χαμηλότερων θερμοκρασιών μέσα στο πακέτο μπαταριών. εκτός από το σύστημα ψύξης, μπορούμε επίσης ενσωματωμένο σύστημα θέρμανσης μπαταριών. εάν θέλετε ξέρτε περισσότερους για την μπαταρία που το θερμικό σύστημα διαχείρισης, αισθάνεται ελεύθερο να μας έρθει σε επαφή με, να σας ευχαριστήσουμε!

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Εφαρμογή του υγρού συστήματος ψύξης στο σύστημα μπαταριών δύναμης  0

  τα τελευταία νέα της εταιρείας για Εφαρμογή του υγρού συστήματος ψύξης στο σύστημα μπαταριών δύναμης  1

Μας στείλετε την έρευνά σας άμεσα σε

Πολιτική Απορρήτου Καλή ποιότητα της Κίνας Πακέτο μπαταριών της EV Προμηθευτής. Πνευματικά δικαιώματα © 2021-2024 ctsbattery.com . Διατηρούνται όλα τα πνευματικά δικαιώματα.