Να στείλετε μήνυμα
Νέα
Σπίτι > Νέα > Ειδήσεις επιχείρησης περίπου Τα πάντα για τις μπαταρίες ηλεκτρικών αυτοκινήτων
Εκδηλώσεις
Επικοινωνήστε μαζί μας
86-0731-84282664
Επαφή τώρα

Τα πάντα για τις μπαταρίες ηλεκτρικών αυτοκινήτων

2022-11-28

Πιό πρόσφατες ειδήσεις επιχείρησης περίπου Τα πάντα για τις μπαταρίες ηλεκτρικών αυτοκινήτων

Τα πάντα για τις μπαταρίες ηλεκτρικών αυτοκινήτων

Μάθετε για τις μπαταρίες ηλεκτρικών αυτοκινήτων, πώς λειτουργούν και πώς ανακυκλώνονται.

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Τα πάντα για τις μπαταρίες ηλεκτρικών αυτοκινήτων  0

Πώς λειτουργούν οι μπαταρίες των ηλεκτρικών αυτοκινήτων;

 

Όπου τα αυτοκίνητα με κινητήρα εσωτερικής καύσης παίρνουν ενέργεια από την καύση βενζίνης ή ντίζελ, ένα ηλεκτρικό όχημα λαμβάνει την ισχύ του απευθείας από ένα μεγάλο πακέτο μπαταριών.

Αυτά μοιάζουν πολύ με μια κλιμακούμενη έκδοση της μπαταρίας ιόντων λιθίου (Li-ion) στο κινητό σας τηλέφωνο - τα EV δεν χρησιμοποιούν ούτε μία μπαταρία όπως ένα τηλέφωνο, αλλά χρησιμοποιούν ένα πακέτο που αποτελείται από χιλιάδες μεμονωμένα λιθίου κύτταρα ιόντων που συνεργάζονται.Όταν το αυτοκίνητο φορτίζεται, η ηλεκτρική ενέργεια χρησιμοποιείται για να γίνουν χημικές αλλαγές στις μπαταρίες του.Όταν είναι στο δρόμο, αυτές οι αλλαγές αντιστρέφονται για την παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Τα πάντα για τις μπαταρίες ηλεκτρικών αυτοκινήτων  1

Τεχνολογία μπαταριών ηλεκτρικού αυτοκινήτου

Οι μπαταρίες EV υφίστανται κύκλους «εκφόρτισης» που συμβαίνουν κατά την οδήγηση και «φόρτισης» όταν το αυτοκίνητο είναι συνδεδεμένο στην πρίζα. Η επανάληψη αυτής της διαδικασίας με την πάροδο του χρόνου επηρεάζει την ποσότητα φόρτισης που μπορεί να κρατήσει η μπαταρία.Αυτό μειώνει το εύρος και το χρόνο που απαιτείται μεταξύ κάθε διαδρομής για φόρτιση.Οι περισσότεροι κατασκευαστές έχουν εγγύηση πέντε έως οκτώ ετών για την μπαταρία τους.Ωστόσο,Η τρέχουσα πρόβλεψη είναι ότι μια μπαταρία ηλεκτρικού αυτοκινήτου θα διαρκέσει από 10 έως 20 χρόνιαπριν χρειαστεί να αντικατασταθούν.

Πώς λειτουργεί μια μπαταρία και ο ηλεκτροκινητήρας του αυτοκινήτουμαζί είναι εκπληκτικά απλό – η μπαταρία συνδέεται με έναν ή περισσότερους ηλεκτρικούς κινητήρες, οι οποίοι κινούν τους τροχούς.Όταν πατάτε το γκάζι, το αυτοκίνητο τροφοδοτεί αμέσως ρεύμα στον κινητήρα, ο οποίος καταναλώνει σταδιακά την ενέργεια που είναι αποθηκευμένη στις μπαταρίες.

Οι ηλεκτρικοί κινητήρες λειτουργούν επίσης ως γεννήτριες, οπότε όταν βγάζετε το πόδι σας από το γκάζι το αυτοκίνητο αρχίζει να επιβραδύνει μετατρέποντας την κίνηση προς τα εμπρός σε ηλεκτρική ενέργεια – αυτό συμβαίνει πιο έντονα αν πατήσετε τα φρένα.Αυτό το αναγεννητικό φρενάρισμα ανακτά ενέργεια που διαφορετικά θα χανόταν, αποθηκεύοντάς την ξανά στην μπαταρία και βελτιώνοντας έτσι την αυτονομία του αυτοκινήτου.

 

Ηλεκτρική μπαταρία αυτοκινήτου ιόντων λιθίου

Η μπαταρία ιόντων λιθίου (ιόντων λιθίου) είναι ένας τύπος επαναφορτιζόμενης μπαταρίας που χρησιμοποιείται σε ηλεκτρικά οχήματα και σε ορισμένα φορητά ηλεκτρονικά.Έχουν υψηλότερη ενεργειακή πυκνότητα από τις τυπικές επαναφορτιζόμενες μπαταρίες μολύβδου-οξέος ή νικελίου-καδμίου.Αυτό σημαίνει ότι οι κατασκευαστές μπαταριών μπορούν να εξοικονομήσουν χώρο, μειώνοντας το συνολικό μέγεθος της μπαταρίας.

Το λίθιο είναι επίσης το ελαφρύτερο από όλα τα μέταλλα.Ωστόσο, οι μπαταρίες ιόντων λιθίου (ιόντων λιθίου) δεν περιέχουν μέταλλο λιθίου, περιέχουν ιόντα.Για όσους αναρωτιούνται τι είναι ένα ιόν, ένα ιόν είναι ένα άτομο ή μόριο με ηλεκτρικό φορτίο που προκαλείται από την απώλεια ή κέρδος ενός ή περισσότερων ηλεκτρονίων.

Οι μπαταρίες ιόντων λιθίου είναι επίσης ασφαλέστερες από πολλές εναλλακτικέςκαι οι κατασκευαστές μπαταριών πρέπει να διασφαλίζουν ότι εφαρμόζονται μέτρα ασφαλείας για την προστασία των καταναλωτών σε απίθανη περίπτωση βλάβης της μπαταρίας.Για παράδειγμα, οι κατασκευαστές εξοπλίζουν τα ηλεκτρικά οχήματα με διασφαλίσεις φόρτισης για την προστασία των μπαταριών κατά τη διάρκεια επαναλαμβανόμενων συνεδριών ταχείας φόρτισης σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Η χωρητικότητα της μπαταρίας εξηγείται

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Τα πάντα για τις μπαταρίες ηλεκτρικών αυτοκινήτων  2

Διάρκεια μπαταρίας ηλεκτρικού αυτοκινήτου

 

Μόλις μια μπαταρία EV χάσει την ικανότητά της να τροφοδοτεί ένα όχημα, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την τροφοδοσία ενός σπιτιού ή ενός κτιρίου συνεισφέροντας σε ένα σύστημα αποθήκευσης μπαταρίας.Ένα σύστημα αποθήκευσης ενέργειας μπαταρίας αποθηκεύει ενέργεια από μπαταρίες που μπορεί να χρησιμοποιηθεί αργότερα.

Εάν τροφοδοτείτε το σπίτι σας με ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, όπως αιολική ή ηλιακή ενέργεια, μπορείτε επίσης να το συνδυάσετε με μια μπαταρία EV.Μπορείτε να το αποθηκεύσετε για να το χρησιμοποιήσετε όλη τη νύχτα όταν ο άνεμος και το ηλιακό φως είναι μειωμένα.Ή ακόμα και κατά τη διάρκεια της ημέρας παράλληλα με την ηλιακή ή αιολική ενέργεια.Αυτή η μέθοδος παραγωγής ενέργειας μπορεί να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε λογαριασμούς και να μειώσετε την ποσότητα ενέργειας που χρησιμοποιείτε από το δίκτυο.

Η μπαταρία σε ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο είναι μια δοκιμασμένη τεχνολογία που θα διαρκέσει για πολλά χρόνια.Στην πραγματικότητα, οι κατασκευαστές EV το εγγυώνται.Η Nissan εγγυάται ότι οι μπαταρίες των ηλεκτρικών αυτοκινήτων της θα διαρκέσουν οκτώ χρόνια ή 100.000 μίλια, για παράδειγμα καιΗ Tesla προσφέρει παρόμοια εγγύηση.

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Τα πάντα για τις μπαταρίες ηλεκτρικών αυτοκινήτων  3

 

 

Αυτό μπορεί να φαίνεται αξιοσημείωτο όταν η μπαταρία του κινητού σας τηλεφώνου αρχίζει να φθείρεται μετά από μερικά μόνο χρόνια, αλλά κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου μπορεί να φορτιστεί πλήρως και να αποφορτιστεί εκατοντάδες φορές.Κάθε ένας από αυτούς τους λεγόμενους κύκλους φόρτισης μετράει στη διάρκεια ζωής της μπαταρίας: μετά από ίσως 500 πλήρεις κύκλους, μια μπαταρία τηλεφώνου ιόντων λιθίου αρχίζει να χάνει σημαντικό μέρος της χωρητικότητας που είχε όταν είναι καινούργια.

Αν και αυτό μπορεί να είναι εντάξει σε ένα τηλέφωνο, δεν είναι αρκετά καλό για ένα αυτοκίνητο σχεδιασμένο να διαρκεί πολλές χιλιάδες μίλια, επομένως οι κατασκευαστές EV καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για να κάνουν τις μπαταρίες των ηλεκτρικών αυτοκινήτων να διαρκούν περισσότερο.Σε ένα EV, οι μπαταρίες είναι «buffered», που σημαίνει ότι οι οδηγοί δεν μπορούν να χρησιμοποιήσουν την πλήρη ποσότητα ενέργειας που αποθηκεύουν, μειώνοντας τον αριθμό των κύκλων που περνά η μπαταρία.Μαζί με άλλες τεχνικές, όπως τα έξυπνα συστήματα ψύξης, αυτό σημαίνει ότι οι μπαταρίες των ηλεκτρικών αυτοκινήτων πρέπει να προσφέρουν πολλά χρόνια απρόσκοπτης ζωής.

Στην πραγματικότητα, προκειμένου να διατηρηθεί η διάρκεια ζωής μιας μπαταρίας ηλεκτρικού οχήματος, οι κατασκευαστές διασφαλίζουν ότι υπάρχει πρόσθετη πλεονάζουσα χωρητικότητα για την αντιστάθμιση της υποβάθμισης με την πάροδο του χρόνου.Έτσι, καθώς ένα ηλεκτρικό όχημα γερνάει και η μπαταρία κυκλώνει, η επιπλέον πλεονάζουσα χωρητικότητα εξαντλείται.Αυτό επιτρέπει στην αυτονομία του οχήματος να παραμένει ίδια καθ' όλη τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας.Μόλις η χωρητικότητα της μπαταρίας πέσει κάτω από το 80%, οι οδηγοί μπορεί να αρχίσουν να παρατηρούν πτώση στην εμβέλεια και την απόδοση της μπαταρίας.

Μας στείλετε την έρευνά σας άμεσα σε

Πολιτική Απορρήτου Καλή ποιότητα της Κίνας Πακέτο μπαταριών μηχανικών δίκυκλων Ε Προμηθευτής. Πνευματικά δικαιώματα © 2021-2024 ctsbattery.com . Διατηρούνται όλα τα πνευματικά δικαιώματα.